Om os

IMG_4517Efter 20 års stabilt og harmonisk samliv med en forholdsvis almindelig og dejlig katterace forelskede vi os hovedkuls i toygeren, og selvom fornuften prøvede at lægge låg på følelserne, så blev billedet af denne skønne kat ved at vende tilbage i tankerne. Det føltes nærmest som utroskab overfor husets katte, og alligevel planlagde vi en tur til Italien for at mødes med en nye kærlighed i august 2011. Det tog kun 2 italienske sommerdage at blive helt overbevist om, at toygeren var fremtidens katte for os. Vi blev snart klar over, at toygerne ikke kun skulle være et sidespring i vores opdrætsliv. Toygere er en ny race i udvikling og det kræver at vi engagerer os 100%, så i løbet af det efterfølgende halve år blev vores opdræt af somali udfaset og stafetten givet videre til andre opdrættere.

Outstanding CatteryVi har valgt at lade os certificere som Fremragende Opdræt under det amerikanske forbund TICA. Det betyder, at vores dyrlæger kommer på årligt besøg, kigger forholdene igennem og giver os karakterer på et skema. Du kan klikke her hvis du vil se skemaet og hvilke forhold, som vi bliver vurderet på.

Vores hus og have er indrettet, så kattene har mest mulig fornøjelse af begge dele. Udenfor er størstedelen af haven indhegnet, og solsortene hjælper med den daglige motion (og vice versa!) i sommertiden, og indenfor er kattene med i alle aktiviteter i vores dagligdag.

Vi bor på hjørnet af Romancevej og Violinvej i Tangbjerg i Ølstykke. Der er gode transportforbindelse med 600S bussen til Ølstykke S-togstation og til Roskilde station.

IMG_4470Hvis du er nysgerrig efter at se vores katte, så ring eller skriv, så finder vi et tidspunkt.

Telefonnummeret er (+45) 20 27 00 10 (ikke sms) og mailadressen er badina@badina.dk

Venlig hilsen

Per og Eva Baden

.

Vi er medlem af:

Toyger Cat Society, som er det ene fællesskab for opdrættere af toygere verden over.

Toyger Cats USA, som er det andet fællesskab for opdrættere af toygere verden over.

TICA (The International Cat Association), som er den af de verdensomspændende katteklubber med det største katteregister (stambog). Her stambogsregistrerer vi vores killinger.